Θεραπείες Massage & Bodyworks

Ειδος Massage

Διαρκεια

Τιμη

Thai Massage
90'
€ 60*
Shiatsu
60'
€ 45*
Aromatherapy Massage
60'
€ 45*
Classical Swedish Massage
60'
€ 60*
Deep Tissue Massage
60'
€ 60*
Sports Massage
60'
€ 60*
Lympathic Massage
60'
€ 45*
Reiki
45'
€ 45*
Θεραπείες Massage & Bodyworks
Για να κανονίσετε massage ή bodywork παρακαλούμε καλέστε τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα για να κλείσετε ραντεβού.
* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Indian Head Massage
Παραδοσιακά γνωστό στην Ινδία ως ‘champissage’, η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζει χαλαρωτικές αλλά και έντονες τεχνικές στο επάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους, τον αυχένα και το κεφάλι βελτιώνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος , θρέφοντας τα μαλλιά και προσφέροντας την αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.
Thai Massage
Το Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελεί μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές τεχνικές. Η ιστορία του ξεκίνησε στην Ινδία πριν από 2500 χρόνια και ιδρυτής της συγκεκριμένης τεχνικής θεωρείται ο Shivago Komarpaj , γιατρός που μαθήτευσε κοντά στον Βούδα. Κατά τον 2ον -3ον αιώνα π.Χ πέρασε στη Ταϋλάνδη όπου εξελίχθηκε και μεταδόθηκε από Βουδιστές μοναχούς.
Το Ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μία θεραπεία που συνδυάζει τεχνικές πιέσεων στους μεσημβρινούς (Sen lines) και τεχνικές stretching σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα την απελευθέρωση της ροής της ενέργειας . Η συνεδρία πραγματοποιείται πάνω σε ειδικό στρώμα ενώ ο θεραπευόμενος πρέπει να φοράει ελαφρύ ρουχισμό. Έλαια ή λοσιόν massage δεν χρησιμοποιούνται.
Shiatsu
Το Σιάτσου είναι μια ενεργειακή θεραπευτική τέχνη που έχει τις ρίζες της στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική.
Εξισορροπεί τη ζωτική ενέργεια (Qi) στο σώμα, με σκοπό την πρόληψη ή αποκατάσταση της ομαλής ροής της.
Εφαρμόζεται μέσω δακτυλοπιέσεων στα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινοί) που διαπερνούν όλο μας το σώμα και συνδέονται με τα ζωτικά μας όργανα.
Το Σιάτσου ενεργοποιεί τις δυνάμεις της αυτοίασης που διαθέτει κάθε οργανισμός.
Το σιάτσου γίνεται πάνω σε ειδικό στρώμα ενώ ο θεραπευόμενος φοράει άνετα ρούχα.
Aromatherapy Massage
Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα επιλέγοντας το κατάλληλο αιθέριο έλαιο με συγκεκριμένες θεραπευτικές ιδιότητες
Classical Swedish Massage
Το κλασσικό θεραπευτικό μασάζ για τους μύες και την ανακούφιση από το στρες. Ο θεραπευτής ασκεί μια ποικιλία από πρακτικές μασάζ προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος .
Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue είναι ένα είδος βαθιάς και δυνατής μάλαξης, ιδανική για τους κουρασμένους και πονεμένους μύες όλου του σώματος, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και χαλάρωση.
Sports Massage
Το «αθλητικό μασάζ» αναπτύχθηκε αρχικά για να βοηθήσει τους αθλητές να επιτύγχουν μέγιστη απόδοση χωρίς να τραυματιστούν. Παρόλα αυτά είναι κατάλληλο για όλους, ειδικά για άτομα με τραυματισμούς, χρόνιους πόνους ή περιορισμένη κίνηση. Επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή οπού υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να φανεί χρήσιμο μετά από εγχείρηση ή να συμπληρώσει την φυσιοθεραπεία και οστεοπαθητική θεραπεία.
Lymphatic Massage
Το λεμφικό μασάζ είναι θεραπευτικό και βαθιά χαλαρωτικό. Χρησιμοποιεί πολύ ελαφριά πίεση με μακράς διάρκειας, απαλές, ρυθμικές κινήσεις για ν’αυξηθεί η λεμφική ροή, με στόχο την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Το λεμφικό μασάζ έχει μια ευεργετική επίδραση στην υγεία γενικά καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει την λοίμωξη ενώ επίσης επιταχύνει την επούλωση και ανάρρωση από την ασθένεια. Βοηθάει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας, ενισχύει την απώλεια βάρους και βελτιώνει την υφή του δέρματος μειώνοντας το οίδημα και το πρήξιμο.
Reiki
Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα 
των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια. Μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος που ξεκίνησε και εξελίχθηκε στην Ιαπωνία και προάγει τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική ισορροπία απελευθερώνοντας παράλληλα το σώμα από την ένταση και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.