Welcome to SWAHA YOGA & PILATES CENTER

Join us to enrich your Life, Mind and Body

Jivamukti Yoga στο Swaha Center

Η Jivamukti Yoga αναπτύχθηκε από τους Sharon Gannon και David Life στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Παρέχει στους σύγχρονους γιόγκι έναν πρακτικό τρόπο για να ενσαρκώσουν αρχαίες διδασκαλίες στον σημερινό κόσμο. Με βάσεις στην γιογκική παράδοση και σε ηθικές πρακτικές, η Jivamukti – που σημαίνει “ζώντας απελευθερωμένος”, είναι μια απαιτητική σωματική πρακτική συνδυασμένη με πρακτική φιλοσοφία που διδάσκει πώς να ζούμε στο σύγχρονο κόσμο με περισσότερη χαρά και συμπόνια. Πέντε βασικές ιδέες είναι εμφανείς στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Jivamukti Yoga: η μη βία, η αφοσίωση, ο διαλογισμός, η μελέτη παλαιών κειμένων και η μουσική, και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πρακτικής. Η Jivamukti Yoga διδάσκεται σε όλο τον κόσμο σε σχολές Jivamukti Yoga και σε συμβεβλημένα κέντρα (affiliated centers). To Swaha Yoga Center έχει ενταχθεί σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια το 2013 ως το πρώτο Jivamukti Yoga affiliated center στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα, και τη μέθοδο Jivamukti Yoga, πατήστε εδώ.

Εναέρια Γιόγκα. Τι είναι η Unnata® Aerial Yoga;

Η Unnata® Aerial Yoga είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις στάσεις της παραδοσιακής yoga με στοιχεία σωματικής ενδυνάμωσης και τη διασκέδαση των Εναέριων Τεχνών. Γίνεται σε ειδικό μαλακό ύφασμα το οποίο κρέμεται από το ταβάνι, έτσι προέκυψε και το όνομα “Unnata” που στα σανσκριτικά σημαίνει «ανυψωμένος», τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Στην Unnata® Aerial Yoga στο Swaha Yoga Center, το σώμα αιωρείται και με τη βοήθεια της βαρύτητας οι στάσεις της Yoga διερευνώνται με ένα νέο συναρπαστικό τρόπο που ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα, καθώς ενισχύεται η ιδιοδεκτικότητα του σώματος, η σωστή ευθυγράμμιση, η αποσυμπίεση των αρθρώσεων και η χαλάρωση των βαθέων μυών και της περιτονίας. Πετάξτε τον εαυτό σας και γυρίστε ολόκληρο τον κόσμο ανάποδα! Οφέλη της Unnata® Aerial Yoga

  • Βέλτιστη ευθυγράμμιση ολόκληρου του σώματος

  • Αποσυμπίεση των σφιχτών αρθρώσεων

  • Ενίσχυση ολόκληρου του σώματος, ιδιαίτερα του πυρήνα

  • Χαλάρωση των βαθέων μυών και της περιτονίας, παρέχοντας βαθύτερο τέντωμα

  • Αναστροφή χωρίς συμπίεση στο λαιμό ή την πλάτη

Η Μέθοδος Πιλάτες (Pilates)

Τμήματα Pilates Equipment τώρα και στο Swaha Yoga Center. Προσφέρουμε τμήματα με μικρό αριθμό ατόμων και ειδικά σχεδιασμένα για το σώμα σας. Η ομάδα δασκάλων μας έχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια για δασκάλους Pilates.
Για ποιόν είναι η άσκηση Pilates? Για όλους! Είναι μια μέθοδος άσκησης που ενσωματώνει τη χρήση του νου, του σώματος και της αναπνοής. Θα γίνετε πιο δυνατοί, υγιείς και σε φόρμα. Αλλά δεν είναι μόνο για αυτούς που ψάχνουν μια καλή γυμναστική για όλο το σώμα. Είναι επιπλέον μια απίστευτη μέθοδος γυμναστικής για ηλικιωμένους, για αποκατάσταση τραυματισμών, για χορευτές που χρειάζεται να δυναμώσουν χωρίς να χάσουν την ευλυγισία τους και για άτομα με σκολίωση. Κάθε σώμα μπορεί να ευεργετηθεί με την άσκηση pilates.
“Σε 10 μαθήματα θα νιώσεις τη διαφορά. Σε 20 μαθήματα θα δεις τη διαφορά και σε 30 θα έχεις ένα τελείως νέο σώμα.” Joseph Pilates

Εκπαίδευση δασκάλων στο Swaha

Are you ready to advance your personal practice of Yoga?
To learn Yoga on a deeper, more meaningful level and to help improve the lives of others by teaching Yoga?

Swaha Yoga Teacher Training programs are a combination of years of experience, expertise and thousands of hours of our own training concentrated into a high quality transformational education.

Tanya Popovich E­RYT-500, Yoga Acharya (Master of Yoga) is the program director, founder of Swaha Yoga Center, certified Jivamukti Yoga teacher, with a long background in classical traditional Hatha Yoga systems, Vinyasa, and allignment based Anusara Yoga. With extensive experience of living in Ashrams and training next to great teachers of Yoga worldwide, she is pleased to offer a wide array of trainings along with her team of dedicated and experienced teachers. We are a Yoga Alliance registered school.

Events

Workshops, Events & Retreats

3-Day Yoga Workshop with Todd Tesen

3-Day Yoga Workshop with Todd Tesen!
13045675_10153387216911230_425441362_n swaha yoga center

20-22 May 2016

Unnata TTC in Malaysia

Tanya takes Aerial Yoga in Malaysia!
malaysiaWEB1 swaha yoga center

20 May 2016

Body and Prana Master Class

BODY AND PRANA ~ Master Class with Swami Nirvikalpa
body and prana masterclass swaha yoga center

4 June 2016

Unnata TTC in Athens

This June by Tanya Popovich in Athens
MalaysiaWeb2 swaha yoga center

23 June 2016

Hatha/Vinyasa Yoga 200-hr Teacher Training Greece

Become a Yoga Teacher in the summer of 2016!
Training2016tmb swaha yoga center

9 July 2016

Unnata TTC in Vancouver CA

August Unnata Aerial TTC by Tanya Popovich
swaha yoga center

12 August 2016

Swaha Yoga Center

Διεύθυνση:

Καλλισπέρη 11, Αθήνα 11742, Αττική

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 2109229251, Fax: +30 2109229252

E-mail:

[email protected], [email protected]

Ώρες λειτουργίας υποδοχής:

Δευτέρα-Παρασκευή 12:30-20:30

Μπές στον κόσμο του Swaha οπου και αν βρίσκεσαι:

Το όνομά σας (απαιτείται)

Το Email σας (απαιτείται)

Θέμα

Το μήνυμά σας