Η Becca βρήκε για πρώτη φορά την yoga πριν από 14 χρόνια στην πατρίδα της στο Λος Άντζελες. Η yoga έγινε το φάρμακο της κατά τη διάρκεια της κατάθλιψής της και την θεράπευσε από τραύματα, σώζοντας και μεταμορφώνοντας τη ζωή της, το μυαλό, το σώμα και την ψυχή της. Από την πρώτη εκπαίδευσή yoga το 2013, είναι το πάθος της Becca να μοιραστεί αυτές τις θεραπευτικές δυνάμεις της γιόγκα με τον κόσμο.
Η Becca είναι μια ενθουσιώδης δασκάλα yoga που έχει πιστοποιηθεί για 730 ώρες στη vinyasa, transformational hatha, restorative, yin & yang, pre & post-natal, θαραπευτικη και SUP yoga. Είναι συγγραφέας, ομιλητής της διεθνής ολιστικής υγείας, βοηθός οδηγός ζωής και διδάσκει yoga και θεραπευτικά retreat σε όλο τον κόσμο. Σαν Ιδρύτρια της Thorne Wellness, η Becca συνεργάζεται με γυναίκες από όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας και ενδυναμώντας τους στην πορεία της ζωής τους έτσι ώστε να ζουν όσο πιο αυθεντικά και χαρούμενα είναι δυνατό σε σώματα που αγαπούν, σέβονται και προστατεύουν. Η Becca ζει στην Αθήνα, από το 2015.
Από τα μαθήματα της Becca μπορείτε να περιμένετε να ανοίξετε και να ενισχύσετε το σώμα σας, να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε το πνεύμα σας, επιτρέποντας την πλήρη αποκατάσταση και αναζωογόνηση. Μέσα από asanas, pranayama (αναπνοή) και τον διαλογισμό, θα βιώσετε βαθύτερη ευθυγράμμιση και ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά, ενεργειακά και πνευματικά.