Όνομα:
Δημήτρης Φράγκος

Δάσκαλος Pilates στο Κέντρο Swaha.

Ο Δημήτρης Φράγκος, άρχισε να ασχολείται με τον στίβο στα πέντε του χρόνια, και λίγο πριν καταφέρει να μάθει να γράφει, έμαθε και να τρέχει. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, συνέχισε αφοσιωμένος στην άσκηση και έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις μήκος. Αποφοίτησε το 2011, έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδών, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στην άσκηση κλειστών χώρων και Sport Management με άριστα 9,5 .

Οι εναλλακτικές μορφές άσκησης, σε συνδυασμό με ένα τραυματισμό που είχε, αποτέλεσαν την έμπνευση για την εξέλιξη του πάνω στο αντικείμενο του fitness. Ασχολείται επαγγελματικά με το Pilates από το 2009 και έχει συμπληρώσει πάνω από 500 ώρες εκπαίδευσης.

Εκπαιδεύτηκε αρχικά στην γερμανική σχολή στην AF studies και αργότερα μαθήτευσε στο Kinaesthesis στο κλασικό σύστημα, δίπλα στην Μαργαρίτα Ευθυμίου που είναι δασκάλα δεύτερης γενιάς του Joseph Pilates. Ήταν εισηγητής σε δύο σεμινάρια Pilates στο 2ο συνέδριο fitness που έγινε το 2016 στα Τρίκαλα, για γυμναστές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Pilates studios καθώς επίσης και με την οργάνωση του fitness σε αλυσίδα ξενοδοχείων, ενώ ταυτόχρονα είναι fitness editor στο e-magazine magazen.