Όνομα:
Lynn Roulo

Δασκάλα yoga στο Κέντρο Swaha.

Η Lynn Roulo είναι πιστοποιημένη δασκάλα KRI Kundalini Yoga, από το Guru Ram Das Ashram στο San Francisco. Ξεκίνησε να διδάσκει σε άσυλα αστέγων σε διάφορες περιοχές του San Francisco και το 2009 άνοιξε το Rasayan Center, ένα κέντρο Kundalini Yoga στην οικονομική συνοικία του San Francisco.

Το Φεβρουάριο του 2012 μετακόμισε στην Αθήνα.

«Κατέφυγα στην Kundalini Yoga σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής μου, που χρειαζόμουν μια αλλαγή. Ξεκίνησα αυτό το είδος yoga μετά την προτροπή ενός φίλου και τελικιά συνέχισα να πηγαίνω στα μαθήματα, γιατί κάθε μάθημα με έκανε να νιώθω όλο και καλύτερα. Τελικά, θέλησα να εμβαθύνω την πρακτική μου οπότε ξεκίνησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Όταν αυτό τελείωσε, ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη για αυτήν την εμπειρία που θέλησα να τη μεταδώσω, οπότε άρχισα να διδάσκω.

Τώρα, κοιτάζοντας πίσω σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου, νιώθω ευγνώμων για το μονοπάτι στο οποίο με οδήγησε. Ο λόγος που αγαπώ την Kundalini Yoga είναι το οτι προσφέρει μια μεταμόρφωση μέσα από την πρακτική της, που είναι προσιτή από όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης.»