Όνομα:
Maryanthie Achlioptas (Μαριάνθη Αχλιόπτα)
Yoga Instructor στο Κέντρο Swaha.

Η Μαριάνθη σπούδασε Μarketing & Επικοινωνίες και εργάστηκε με επιτυχία για 7 χρόνια στον χώρο των Τηλεοπτικών Μέσων. Το 2001 έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την πρακτική της Hatha Yoga. Με την προτροπή του σπουδαίου Δασκάλου της, Μιχάλη Φιλίνη, το 2005 ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Λονδίνο, παρακολουθεί την πρώτη εκπαίδευση δασκάλων Yoga σε ιδιωτική σχολή. Το 2010 αναζητώντας μια πιο ισορροπημένη στάση ζωής εγκαταλείπει το έως τότε αντικείμενο εργασίας της και παρακολουθεί την εκπαίδευση δασκάλων/Yogaworks. Από τότε δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το αντικείμενο που σέβεται και αγαπά: τη διδασκαλία της Yoga. Οι πρακτικές της που έχουν δυναμικό χαρακτήρα, συνδιάζουν τη διαρκή επίγνωση της αναπνοής με την ευθυγραμμισμένη εκτέλεση των asanas με πρόθεση να αποκαλύψει τις απεριόριστες σωματικές και ψυχικές δυνατότητες των μαθητών της.

Το Swaha μπαίνει δυναμικά στη ζωή της το 2012 καθώς εκεί ολοκληρώνει το Αerial Yoga Τeacher training καθώς και το 300 hr Τeacher traing(Ηatha, Vinyasa and Gentle Yoga). Λίγους μήνες αργότερα γίνεται μέλος του δυναμικού της σχολής.

Παράλληλα, συνεχίζει την εκπαίδευσή της εξασκώντας την πρακτική της Αshtanga Vinyasa και παρακολουθώντας σεμινάρια Yoga στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξαιρετικούς Δασκάλους όπως: David Swenson, Todd Tesen, Rima Rani Rabbath, Surrinder Singh, Sky Akasha, Swami Nirvikalpa, Patrick Broome, Swami Yogananda, Cat Alip Douglas, Meghan Curry.

Αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη που κάνει την καλύτερη «δουλειά» του κόσμου!