Όνομα:
Melina Gale

Δασκάλα yoga στο Κέντρο Swaha.

Όποιος γνώριζε τη Μελίνα όταν ήταν παιδί, το πιο πιθανό θα ήταν να την έβρισκε να κάνει ακροβατικά στην παιδική χαρά, ή να σκαρφαλώνει σε κάποιο δέντρο- οπότε το ψευδώνυμο «μαϊμουδάκι» ήταν αναπόφευκτο! Όποιος γνωρίσει τη Μελίνα σήμερα, θα διαπιστώσει πως δεν έχουν αλλάξει πολλά, μόνο που το δέντρο έγινε αιώρα, και η παιδική χαρά yoga mat.

Μετά από 15 χρόνια ασταθούς πρακτικής στη yoga, το χρόνιο άγχος λόγω της πίεσης του επαγγέλματός της ώθησε τη Μελίνα στο να πάρει τη yoga σοβαρά. Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες συστηματικής πρακτικής, τα περισσότερα από τα συμπτώματά της υποχώρησαν και από εκείνη τη στιγμή ήξερε πως η πορεία της τώρα θα ήταν να μοιράζεται τις θεραπευτικές ιδιότητες της yoga με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το 2014 η Μελίνα παρακολούθησε την εκπαίδευση Ashtanga Vinyasa Yoga 200 ωρών από τους “The Yoga people” ( Jamie Clark & Dulce Aguilar), στο All Yoga της Ταϋλάνδης. Συνέχισε την εκπαίδευσή της, παρακολουθώντας την εκπαίδευση δασκάλων Aerial Yoga και Prenatal Yoga στο Swaha Yoga Studio το 2015.

Η διδασκαλία της Μελίνας έχει χαρακτήρα ενθαρρυντικό και παιχνιδιάρικο, και αποστολή της είναι να βοηθήσει τους μαθητές της να κινηθούν μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά τους με τη βοήθεια της Yoga, και πάντα με χαμόγελο!