Όνομα:
Ρεβέκκα
Yoga Instructor στο Κέντρο Swaha.

Η Ρεβέκκα είναι μαθήτρια της yoga και του διαλογισμού από το 2008. Όταν ξεκίνησε να κάνει yoga το έβλεπε σαν έναν τρόπο να ξεφεύγει από την καθημερινότητα αλλά και να ασκείται. Γρήγορα όμως έγινε προφανές ότι η Yoga ήταν κάτι πολύ παραπάνω από απλή άσκηση. Την άφησε να κοιτάξει μέσα της, να εξερευνήσει την αναπνοή, την αντίδραση του μυαλού, τη σύνδεση των συναισθημάτων και των σκέψεων μέσα στις διαφορετικές στάσεις και να εφαρμόσει όσα έμαθε στην καθημερινότητά της.

Ξεκίνησε με Ashtanga και συνέχισε τις καθημερινές της πρακτικές και την εξερεύνηση της ζωής μέσα από τη Hatha, Vinyasa, Jivamukti και RocketYoga. Τον Αυγουστο του 2015 ολοκλήρωσε 350 ώρες εκπαίδευσης (200 RYT) στο Swaha Yoga Center.

Εν τω μεταξύ , συνεχίζει την εκπαίδευσή της και συμμετέχει σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Λονδίνο (Triyoga, Sangye’) με εξαιρετικούς δασκάλους όπως: ToddTesen, UrsulaScott, AramRaffy, JanetMcKay, JeanHall, CatAlipDouglas.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά workshops, retreats και πλέον διδάσκει Hatha και Vinyasa Yoga στο Swaha Υoga Studio.

Τα μαθήματα της περιλαμβάνουν «dharma talks», Sanskritmantras, μουσική, asanas (στάσεις), τεχνικές αναπνοών, διαλογισμό και χαλάρωση (Shavasana).

Για όποιον ξεκινάει τώρα ή και όχι, είναι πρόθυμη να μοιραστεί μαζί του τον υπέροχο κόσμο της yoga και όλα όσα έχει να προσφέρει.