Όνομα:
Tanya Popovich (Τάνια Πόποβιτς)
Συν-Ιδρυτής και Program Director του Κέντρου Swaha.
H Τάνια είναι ξεκίνησε το διαλογισμό στα 14 της όταν οι γονείς της μύησαν τα δυο τους παιδιά στον Υπερβατικό διαλογισμό (ΤΜ). Η μελέτη και πρακτική του (ΤΜ) διέγειρε τον ενδιαφέρον της στις ανατολικές φιλοσοφίες και την yoga καθώς και στην έννοια της Ύπαρξης. Αφού ολοκλήρωσε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο το 2003, η Τάνια ταξίδεψε κατά μήκος της βόρειας Ινδίας μελετώντας τη yoga και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στο Devine Life Society στο Rishikesh. Με την επιστροφή της, άρχισε να διδάσκει yoga.

Η Τάνια είναι πιστοποιημένη δασκάλα Jivamkuti Yoga και Yoga Acharya στην παράδοση Sivananda. Επίσης είναι μέρος του διδακτικού προσωπικού στο International Yoga Therapy Institute στη Νεα Υόρκη και εκπαιδεύτρια δασκάλων στην Unnata® Aerial Yoga. Άλλες σπουδές συμπεριλαμβάνουν εκπαίδευση δασκάλων στην Anusara Yoga, Anusara Therapeutics, Trika Yoga και 4 χρόνια δουλεύοντας μαζί και μαθαίνοντας από τη Swami Nirvikalpa από την παράδοση της Satyananda Yoga.

Αυτή την περίοδο η Τάνια έχει τη βάση της στο Μόναχο όπου διδάσκει στο Patrick Broome Yoga Studio και στο Jivamukti Yoga Schwabing. Επίσης διδάσκει εργαστήρια, retreats και εκπαιδευτικά δασκάλων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διευθύνει τα προγράμματα δασκάλων 300 και 500 ωρών στο Swaha Yoga Center καθώς και εκπαιδευτικά Unnata® Aerial Yoga διεθνώς.

Η Τάνια συνδυάζει τη γνώση της από διαφορετικές πλευρές της yoga σε ένα στυλ διδασκαλίας που ενσωματώνει θεραπευτική ευθυγράμμιση σώματος, ρυθμική ροή, επέκταση της αναπνοής και ζωτικής ενέργειας, συγκέντρωσης, διαλογισμού, θετική αντιμετώπιση και κατάλληλη ξεκούραση και διατροφή. Προωθεί τη yoga ως ένα ολιστικό τρόπο ζωής και το πιο σημαντικό είναι ότι παραμένει για πάντα μαθητής.

Προσωπική ιστοσελίδα www.yogalovein.com