Η φωνή του δασκάλου της γιογκα δημιουργεί την ατμόσφαιρα του μαθήματος.Όταν ο ήχος ειναι χαλαρός και γειωμενος στο σώμα, οι μαθητές νιώθουν ήρεμοι. Όπως ακριβώς διαλέγεις με προσοχη τις λέξεις και την αλληλουχια των Asana στην πρακτική σου, αντίστοιχα ειναι σημαντικό να μπορεις να μεταφέρεις το υλικό σου με σαφήνεια και μαλακοτητα. Ο λαιμός, η περιοχή του Visuddhi Chakra, ειναι το ενεργειακό κέντρο απο το οποίο εκφράζεται η αλήθεια σου. Όταν εκφραζεσαι με καθαρότητα, μπορεις να δημιουργήσεις ένα μάθημα αυθεντικό.

Κατα την διάρκεια του σεμιναρίου, θα πάρουμε χρόνο για να παρατηρήσουμε το σώμα και την αναπνοή, να δούμε πως παράγεται ο ήχος και πως αντηχεί. Όταν η φωνή ειναι ελεύθερη απο έντασεις, μπορει κανείς να μιλήσει δυνατά χωρίς κόπο, και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επομένως, χρειάζεται να μάθουμε να βαθαίνουμε την αναπνοή, να χαλαρωνουμε τον λαιμό, και να ενεργοποιούμε τις φωνητικές χορδές επαρκώς. Θα συνδεθούμε με την φυσική μας φωνή, και θα εξερευνήσουμε τον όγκο και την υφή της.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτο το σεμινάριο:

– θα μάθουμε πως παράγεται η φωνη μας, και τι την εμποδίζει να ρέει ελεύθερα

– θα συντονιστουμε με το σώμα και κυρίως την σπονδυλική στήλη για να απελευθερώσουμε ένταση

– θα ασχοληθουμε με την μηχανική της αναπνοής και θα δούμε πως κάποιες ασκήσεις Πραναγιαμα βοηθούν για να μάθουμε να στηρίζουμε την φωνη

– θα διερευνήσουμε το ηχοχρώμα του κάθε συμμετέχοντος και θα δούμε πως μπορούμε να αυξησουμε τον όγκο της φωνής του

– θα ανακαλύψουμε πως ο ήχος αντηχεί σε διαφορά σημεία του σώματος

Θα σας δωθούν πρακτικά εργαλεια, ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αρθρώνετε πιο καθαρά, και να μιλάτε πιο δυνατά και μαλακά.

Κυριακή 04 &11 Μαρτίου 2017: 16.00-20.00

Κυριακή 05 &12 Μαρτίου 2017: 12.00-16.00

Κόστος:
190€
ή 160€ early bird μέχρι 24/02/2017
*Στις ανωτέρω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], 210 9229251