20-24/2/2017
5 ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ 90’ – Advanced Level
Δευτέρα με Παρασκευή 08.00-09.30
€15* το μάθημα ή €65* τα 5 μαθήματα

-2 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ 90’ – All levels
Δευτέρα 20/2 & Πέμπτη 23/2 20.00-21.30
€15* το μάθημα, €10* για μέλη του Swaha Yoga Center

-ΠΡΑΚΤΙΚΗ YOGA 90′ Και Διάλεξη «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ YOGA» 90′
Παρασκευή 24/2/2017 19.00-22.00
€25*

-GRAVITY WITH GRACE – DEEP CORE & INVERSIONS WORKSHOP
Σάββατο 25/2/2017 10.00-12.30
Ένα προχωρημένο αλλά ευχάριστο μάθημα, για εκείνους που θέλουν να εμβαθύνουν και να φτάσουν την πρακτική τους στο επόμενο επίπεδο.
Ενεργοποιήστε τον πυρήνα σας, κινηθείτε με ροή από τον κέντρο σας και χρησιμοποιήστε με χάρη και ειλικρίνεια αυτή σας τη δύναμη.
Θα ενεργοποιήσουμε τη σύνδεση με τον πυρήνα μας, θα ξυπνήσουμε και θα ενδυναμώσουμε τον κορμό με ασκήσεις και παραλλαγές που θα οδηγήσουν στη συνειδητή και ασφαλή πρακτική της Bakasana (Crow Pose) – και μεταβάσεων από αυτή- των στηρίξεων στο κεφάλι, των κατακόρυφων και των στηρίξεων στα χέρια με πολλές δημιουργικές παραλλαγές.
Ελάτε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την πραγματική σας δύναμη, να κινηθείτε με ροή και να χορέψετε με τη βαρύτητα!
Ανοιχτό προς όλα τα επίπεδα ασκουμένων
€25*

-GRATITUDE FLOW – HEART OPENERS, BACKBENDS & VARIATIONS WORKSHOP
Σάββατο 25/02/2017 15.00-17.30
Ανοίξτε την καρδιά της πρακτικής σας. Μάθετε να ανοίγετε τους ώμους, το στέρνο, την καρδιά και της σπονδυλική στήλη έξυπνα και αποτελεσματικά, για να βιώσετε τη δύναμη του Anahata Chakra.
Καθώς η καρδιά μας ανοίγει, γίνεται πραγματικά «άτρωτη» και μπορούμε πλέον να βιώσουμε τη ροή και τη χάρη της ζωής ως την απόλυτη ευτυχία. Η πρακτική αυτή θα περιλαμβάνει μία όρθια ακολουθία, άνοιγμα του ψοϊτη και των τετρακέφαλων, και θα καταλήξει σε άνοιγμα των ώμων και της καρδιάς με διαφορετικές παραλλαγές. Μια πρακτική με ροή, αγάπη και δύναμη.
Ανοιχτό προς όλα τα επίπεδα ασκουμένων
€25*

-YIN YOGA TEACHER TRAINING
1 DAY INTENSIVE • 6 ΩΡΕΣ
Κυριακή 26/02/2017 12.00-18.00

Η Yin Yoga δεν αποτελεί ένα επίσημο σύστημα διδασκαλίας, και δεν απαιτείται κάποια πιστοποίηση για τη διδασκαλία της, αλλά για εκείνους που ενδιαφέρονται για την ανατομία και τις ενεργειακές θεωρίες της πρακτικής αυτής, το 1 Day Intensive που προσφέρουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 6 CEU στη Yoga Alliance. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πηγαίνετε βαθύτερα! Η Yin Yoga σας προκαλεί να εξερευνήσετε το εύρος των ισχίων και της σπονδυλικής στήλης περισσότερο από οτι θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Στο Yin Yoga 1 Day Intensive Training Course θα εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στην κατανόηση του συστήματος της Yin Yoga: θα μάθετε σε ποιες μυϊκές ομάδες στοχεύει, τα σωματικά οφέλη της yin πρακτικής, και θα βιώσετε τη λεπτή επίδρασή της, που συμβάλλει σε αυτό το όμορφο συναίσθημα που δημιουργεί η πρακτική. Θα ερευνήσουμε πάνω από 25 θέσεις της Yin Yoga, μαθαίνοντας την ανατομία της καθεμίας ξεχωριστά και τα ενεργειακά κανάλια που αυτές ενεργοποιούν . Θα βιώσετε την πληροφορία μέσα σας, ώστε να μπορείτε, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όχι μόνο να διδάξετε Yin Yoga, αλλά και να απαντήσετε στις ερωτήσεις των μαθητών σας με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ:

• Οι τρεις Tattvas της Yin Yoga
• Οι διαφορές μεταξύ Yin και Yang
• Η ζωτικής σημασίας διαφορά μεταξύ έντασης και συμπίεσης
•Οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στην ευθυγράμμιση της Yin Yoga:
Οι αναλογίες, η κατάλληλη καταπόνηση του μυϊκού ιστού, πότε να υποχωρούμε
• Ροή ενέργειας, μεσημβρινοί/nadis, η καλλιέργεια ισορροπίας
•Τι λαμβάνεται υπόψιν στις ακολουθίες ενός μαθήματος Yin Yoga
Η εκπαίδευση αυτή θα ενισχύσει την ασφαλή, αποτελεσματική και μη βίαιη διδασκαλία σας.
Είναι κατάλληλη για αφοσιωμένους μαθητές της Yin Yoga, αλλά και για δασκάλους όλων των συστημάτων /προγραμμάτων της Yoga Alliance.

Κόστος:
€190* ή €145* Early Bird με πλήρη εξόφληση μέχρι τις 27/01/2017.

Για την κράτηση θέσεων στα μαθήματα και τα σεμινάρια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9229251 ή στο [email protected]
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτησή σας θα ολοκληρώνεται με την εξόφληση του εκάστοτε ποσού.
Για το Yin Yoga Training Immersion θα χρειαστεί μια προκαταβολή των €80 για την κράτηση της θέσης. Για την τιμή Early Bird, η εξόφληση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 27/1/2017.

*Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%