3-ήμερο Workshop με τον Todd Tesen
Όταν εφαρμόζεται σωστή πίεση, όταν δεσμεύεται ιδανική ποσότητα ενέργειας, όταν η εμπειρία είναι ολοκληρωμένη στο μέτρο της ευθυγράμμισης, τότε καλλιεργούμε τη Yoga! Αυτή την εφήμερη εμπειρία που διαρκώς αλλάζει, η φιλοσοφία της τάντρα αγκαλιάζει στον πυρήνα της και συνεχίζει να εξερευνεί με πάθος.
Αυτή η πρακτική είναι η μεσαία γραμμή, το σώμα της αναπνοής τοποθετημένo τέλεια μέσω ενός σπιράλ που αλλάζει συνέχεια μορφή και προσφέρει χρόνο και απόλαυση στην εμπειρία. Το τραγούδι της ψυχής μας!
Ο Todd Tesen θα μας οδηγήσει σε αυτή τη δυναμική εμπειρία της asana και prana, της ανάσας στο σώμα, εμάς στο κόσμο. Δύο φορές το Σάββατο και μία την Κυριακή το πρωί θα διδάξει, καθοδηγήσει την πρακτική και μαζί θα εξετάσουμε τις δυναμικές και τις δυνατότητες της Yoga.
Παρασκευή 20 Μαϊου
Αυτή η πρακτική για όλα τα επίπεδα είναι η αρχή του ταξιδιού με έμφαση στη σχέση σώματος και αναπνοής.
Σαββατο 21 Μαϊου
Ξυπνήστε, Ενεργοποιηθείτε, Παρόν!
Ξεκινήστε τη μέρα σας φρέσκοι και καθαροί με αυτό το μάθημα σε όλα τα επίπεδα asana και pranayama!
Απογευματινή Πρακτική 16:00-19:00
Αποτραβηχτείτε στην «σπηλιά της καρδιάς». Η δύναμη να μείνετε εκεί που χρειάζεται όταν η πρακτική γίνεται διαλογιστική και δεκτική είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον μοντέρνο γιόγκι.
Κυριακή 22 Μαϊου
Το αποκορύφωμα της πρακτικής που κάναμε όλο το Σαββατοκύριακο. Θα εξετάσουμε και θα εξασκήσουμε όσα μάθαμε και μοιραστήκαμε. Μαθητές όλων των επιπέδων είναι ευπρόσδεκτοι.
Εκτός από την αίσθηση του χιούμορ του, τη σταθερότητά του και τον προσιτό τρόπο που διδάσκει, ο Todd είναι γνωστός για το ότι προκαλεί τους μαθητές του να δίνουν χρόνο σε κάθε στάση, μπαίνοντας βαθιά σε αυτή, ενώ παράλληλα τους καθοδηγεί να τις τελειοποιήσουν .Η αγαπημένη του ερώτηση είναι: «Τώρα, τι είσαι προετοιμασμένος να κάνεις;” Αυτή η ερώτηση ενσωματώνει όλη τη στήριξή του μαζί με λεπτομερή καθοδήγηση για την εξερεύνηση αυτής της βαθιάς φιλοσοφίας και επιστήμης που είναι η Yoga.
Kόστος Μαθημάτων
Εισαγωγικό μάθημα Παρασκευής: €25*
Κόστος Εργαστηρίων ξεχωριστά: €35*
Τιμή για όλο το 3-ήμερο: €120*
Οι εν ενεργεία μαθητές του Swaha έχουν 10% έκπτωση σε κάθε μάθημα ή για όλο το 3-ήμερο.
*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Κάντε Κράτηση
(παρακαλούμε υποδηλώστε τον τίτλο ή δάσκαλο του workshop)


